Egyptský pita chleba

0%
Domácí pita chleba je lehčí než ten náš a má mnoho použití. Naplňte ho jako hamburger, sýrem, salátem nebo tradičně falafelem. Já ho dělám na grilu, ale jde to i na sucho na pánvi. Za ideálních podmínek se placka nafoukne do takového jako balonku, vy ho rozříznete a naplníte. Pokud se nafoukne jen zčásti nebo vůbec, nic se neděje, použijte ho jako tortillu nebo podávejte k polévce.
Hodnocení receptu:
0%
Velmi slabé
0 hodnocení
Ohodnoťte i vy
0%

Doporučené recepty

Cibulku osmahněte na másle do sklovata. Rohlíky natrhejte na malé kousky, přidejte mléko, rozšlehaná vajíčka, pepř, sůl, bylinky, muškátový ořech. Nechte nasáknout rohlíky a …

Vaše názory k článku (0)
Seřadit: